Їжа з користю. Яку їжу замовити додому під час карантину

Їжа з користю. Яку їжу замовити додому під час карантину фото

Їжа з користю. Яку їжу замовити додому під час карантину фото

Дозвілля та їжа
17 квiтня 2020 14:05

Не всі продукти, що знаходяться в наявність в магазинах, можна назвати правильними. Але це ж не привід змінювати свої звички, тим більше під час епідемії коронавируса. Зараз як ніколи важливо, щоб меню було збалансованим і включало в себе їжу, яка сприяє зміцненню імунітету. Якщо для вас здорове харчування - це норма, то продовжуйте слідувати своїм принципам. Багато компаній пропонують доставку, тому ви можете замовити піцу просто додому. Це не суперечить правилам карантину.

Eco-food - одна з тих компаній, які пропонують здорове, збалансоване харчування. На сайті можна вибрати багато страв, які багаті вітамінами.

Піца

Багато прихильників здорового способу життя скажуть, що піца - це шкідлива їжа. Її часто ставлять в один рядок з гамбургерами, шаурмою та іншим фаст-фудом. Але не все так просто.

Це чудо італійської кулінарії може бути і вельми корисним. Потрібно просто приготувати гарне тісто, а в якості начинки використовувати морепродукти або овочі. В цьому випадку вона займе гідне місце у вашому раціоні. Головне не перестаратися, тому що піца дуже калорійна.

Однозначно при приготуванні не варто використовувати майонез і ковбаси. Краще звернутися до грибів, нежирним сирам, білого м'яса або риби.

Салат

Салати - відмінне рішення не тільки для тих, хто дотримується посту. Свіжі сирі овочі - це джерело антиоксидантів, вітамінів і мікроелементів. Крім того, заправка зі свіжого оливкової олії поповнить запас жирних Омега-3 кислот.

Всі салати можна розділити на кілька видів:

• овочеві;

• м'ясні;

• з додаванням риби і морепродуктів.

Нерідко в страви додаються м'які сири і горіхи. Говорячи про кожну з різновидів, треба відзначити, що овочеві салати діляться на холодні і гарячі. У заправках абсолютно не використовується майонез. Маємо приклади застосування вершки.

Їжа з користю. Яку їжу замовити додому під час карантину фото 1Їжа з користю. Яку їжу замовити додому під час карантину фото 1

М'ясні страви

Якщо це не суперечить вашим правилам харчування, то вживати м'ясо не тільки варто, а необхідно. Головне віддавати перевагу світлого м'яса, тобто курці або індичці.

У період карантину поповнювати запаси організму дуже важливо. Тваринний білок міститься в будь-якому м'ясі, але червоні різновиди, особливо свинина, викликають накопичення в судинах шлаків. При здоровому раціоні або дієті краще рішення - це птах. Разом з нею подають термічно оброблені овочі або гриби. А соуси готуються на основі вершків з додаванням спецій. В меню компанії знаходяться виключно авторські страви різних кухонь світу.

Страви з риби

Риба - це відмінна альтернатива м'ясу. Це такий же повноцінний джерело тваринного білка, особливо якщо використовувати жирні сорти. У раціон зазвичай включають скумбрію, оселедець, лосось і тунця.

Скумбрія хороша тим, що вона багата мікроелементами. це:

• фтор;

• кальцій;

• фосфор;

• цинк;

• магній;

• йод.

Крім цього, варто звернути увагу на наявність таких вітамінів як А і D. Все це зміцнює нервову систему і сприяє стабільній роботі щитовидної залози. Вміщені всередині амінокислоти покращують шкірний покрив, зменшують рівень холестерину.

В Eco-food багато смачної і здорової їжі. Досить зайти на сайт і зробити замовлення. Наші фахівці пропонують вам готовий раціон на цілий день. Це дуже зручно для тих, хто перебуває на роботі і не може приготувати собі сам. Концепція роботи - тільки свіжа їжа. Готування починається тільки після отримання замовлень. Наші кухарі не використовують напівфабрикатів. З нами легко дотримуватися правил, навіть під час карантину.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах